Skip to main content

Take away - läckra bakverk och vällagad mat

Välkommen in till Tages välfyllda butik, här hittar du alla våra bakverk, tårtor och smörgåsar att ta med på vägen eller köpa med dig hem. Tages egen müsli och våra klassiska skorpor har snabbt blivit favoriter och här finns ett brett utbud av vårt eget härliga matbröd, naggande goda kakpåsar eller kakaskar med tre sorters småkakor att ge till någon du tycker om, till den stora eller lilla festen eller överraska dina kamrater på jobbet. Utifrån säsong finns självklart våra populära semlor, lussebullar eller annat som passar för tiden på året.

Är du lite hungrig kan du köpa med dig fräscha sallader, matiga smörgåsar, wraps och läskande färskpressad juice. Varför inte låta en len och god Smoothie eller en chiapudding med säsongens färska bär, följa med som ett bra mellanmål. Vi tror på bra mat med bra kvalitet, tillagat på ett hantverksmässigt sätt enligt tradition. Vi erbjuder många vegetariska, glutenfria och laktosfria alternativ.

Vi är stolta över vår kallskänka, Ulrika Magnusson Sundqvist, som med stort kunnande tar Tages sortiment av mackor till nya smakhöjder varje dag. Som finalist i Mack-SM år 2011, tog hon en hedrande bronsplacering, med en norrländsk specialitet kallad ”Sur-Jämt”, där smakerna av lax, messmör och sidfläsk gifter sig på ett helt fantastiskt sätt. Det tycker vi är kul att få tala om. 

Prova vår Over Night Oates
Prova vår Over Night Oates
Våra nyttiga smothies
Våra nyttiga smothies
Fyll picknickkorgen hos oss
Fyll picknickkorgen hos oss
Färskpressad juice
Färskpressad juice
Överraska med ett presentkort
Överraska med ett presentkort
Tages härliga müsli
Tages härliga müsli
Vår klassiska smörgåstårta
Vår klassiska smörgåstårta
Askar och påsar med småkakor
Askar och påsar med småkakor
Ta med dig en sallad ut
Ta med dig en sallad ut

Tages Smörgåstårta och läckra räksmörgåsar

Vår berömda smörgåstårta – vår storsäljare och tidlösa klassiker. Tages smörgåstårta är fylld med leverpastejkräm, kaviargrädde och räkcreme och garneras med räkor, ost, skinka, gurka, tomater, citron, dill och persilja. Du kan välja mellan lax, skinka eller en vegetarisk smörgåstårta, när du beställer från oss.

Tages klassiska räksmörgås med handskalade räkor går inte av för hackor. Det kan vi lova. Med majonnäs, tomat och lite citron på vår egna goda tekaka eller på ett grovt danskt rågbröd blir den en god matig fika eller en lättare måltid.

Välkommen hit