Tages konditori och kök

Veckans Dagens rätt

Du kan välja mellan tre rätter, varav en är vegetarisk.
Till Dagens serveras alltid sallad, vårt hembakade bröd, dryck samt kaffe och kaka.

Tages - Veckans meny
Vecka 42
 
Måndag
Bräckt falukorv med blomkål & broccoligratäng
Fish & Chips med dansk remoulade
Dagens vegetariska: Vegetarisk getostlasagne med ratatouille
 
Tisdag
Paltbröd, vitsås med stekt fläsk
Fisk i ugn m citron & basilika, serveras m kokt potatis
 
Onsdag
Kotlettgryta med äpple, plommon, kokt potatis & lingon
Stekt fisk med blomkålsmos, pepparrotscreme & baconströssel
Dagens vegetariska: Vegetarisk getostlasagne med ratatouille
 
Torsdag
Hemkokt ärtsoppa & pannkaka med sylt & vispgrädde
Hjortfärsbiff med svartvinbärssås & potatispuré
Dagens vegetariska: Vegetarisk getostlasagne med ratatouille
 
Fredag
Fläskfilè black`n white med rödvinssås, bearnaise och husets potatisgratäng.
Tagliatelle med krämig sås av rökt lax toppas med babyspenat och cocktailtomater.
Dagens vegetariska: Vegetarisk getostlasagne med ratatouille
 
Lördag
Husets köttfärsfrestelse serveras med lingonsylt och blandsallad.
Dagens vegetariska: Vegetarisk getostlasagne med ratatouille
 
Söndag
Skinkstek med örtagårdssås, kokt potatis och haricot vertes.
Dagens vegetariska: Vegetarisk getostlasagne med ratatouille

Spara pengar och minska matsvinnet

Vi vill bidra till att minska matsvinnet. Vill du också göra det, samtidigt som du sparar pengar? Sök upp oss på appen Karma. Där lägger vi ut bra mat till rabatterat pris som annars riskerar att slängas vid slutet av dagen. Läs mer om Karma >>

Tages konditori och kök

Alla dagar till 21

Frösövägen 32 B, Frösön | 063–51 84 07 | Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

Konditoriets öppettider: Måndag-Fredag kl 7:30-21. Lördag-Söndag kl 9-21
Kökets öppettider: Måndag-Fredag kl 9-21. Lördag-Söndag kl 10-21

Formgivning: Märit Jonsson Design AB Webbkonstruktion: Björs IT konsult Fotografering: Jens Ljungdahl