Allergivänliga bakverk

I våra lokaler använder vi råvaror som vetemjöl, färsk grädde, äkta smör och nötter. Därför kan vi aldrig garantera att våra produkter är helt fria från dessa ämnen, spår kan alltid förekomma.

Bakat utan vetemjöl

Schwartz special

Maräng, grädde, choklad, nötströssel.

4–6 bitar: 205 kr, 6–8 bitar: 265 kr
10-12 bitar: 365 kr, 14-16 bitar: 465 kr

Vit chokladmoussetårta

Mazarinbotten, lemoncurd, vit chokladmousse.

4–6 bitar: 195 kr, 8-10 bitar: 265 kr
12-14 bitar: 360 kr

Buddastubbe

Nötmaräng, grädde, blåbärssylt, blåbär.

5 bitar: 155 kr

Prinsesstårta

Tårtbottnar bakade på glutenfri vetestärkelse, mandelfyllning, vaniljkräm, grädde, marsipan.

4–6 bitar: 200 kr, 6–8 bitar: 260 kr
10-12 bitar: 355 kr, 14-16 bitar: 455 kr

Pärontårta

Tårtbottnar bakade på glutenfri vetestärkelse, päronsylt, vaniljkräm, pärongrädde, marsipan.

4–6 bitar: 300 kr, 6–8 bitar: 260 kr
10-12 bitar: 355 kr, 14-16 bitar: 455 kr

Violtårta

Tårtbottnar bakade på glutenfri vetestärkelse, hallonsylt, vaniljkräm, grädde, nötmaräng, hallon, marsipan.

4–6 bitar: 205 kr, 6–8 bitar: 265 kr
10-12 bitar: 365 kr, 14-16 bitar: 465 kr

Frukttårta

Tårtbottnar bakade på glutenfri vetestärkelse, vaniljkräm, grädde, frukt, bär, gelé.

4–6 bitar: 225 kr, 6–8 bitar: 285 kr
10-12 bitar: 390 kr, 14-16 bitar: 495 kr

Hallontårta

Tårtbottnar bakade på glutenfri vetestärkelse, vaniljkräm, grädde, hallon, italiensk maräng, gelé.

4–6 bitar: 225 kr, 6–8 bitar: 285 kr
10-12 bitar: 390 kr, 14-16 bitar: 495 kr

Bakat utan laktos

Pärontårta

Anslag, päronsylt, laktosfri pärongrädde, marsipan.

4–6 bitar 200 kr, 6–8 bitar: 270 kr
10–12 bitar: 365 kr, 14–16 bitar: 465 kr

Blåbärstårta

Anslag, blåbärssylt, laktosfri blåbärsgrädde, marsipan.

4–6 bitar: 200 kr, 6–8 bitar: 270 kr
10–12 bitar: 365 kr, 14–16 bitar: 465 kr

Jordgubbstårta

Anslag, jordgubbssylt, laktosfri grädde, jordgubbar, gelé (utan gelatin).

4–6 bitar: 225 kr, 6–8 bitar: 295 kr
10-12 bitar: 400 kr, 14-16 bitar: 505 kr

Hallontårta

Anslag, hallonsylt, laktosfri grädde, färska hallon, persikor, gelé (utan gelatin).

4–6 bitar: 225 kr, 6–8 bitar: 295 kr
10-12 bitar: 400 kr, 14-16 bitar: 505 kr

Vegansk svartvinbärstårta

Chokladbotten, vispad svartvinbärspannacotta, toppad med svartvinbärsgele och färska bär.

6-8 bitar: 265 kronor

Buddastubbe

Nötmaräng, laktosfri grädde, blåbärssylt, blåbär

5 bitar: 170 kr

Bakat utan vetemjöl och laktos

Pärontårta

Tårtbottnar bakade på glutenfri vetestärkelse, päronsylt, laktosfri grädde med päronsmak, marsipan.

4–6 bitar: 220 kr, 6–8 bitar: 300 kr
10–12 bitar: 405 kr, 14–16 bitar: 515 kr

Blåbärstårta

Tårtbottnar bakade på glutenfri vetestärkelse, blåbärssylt, laktosfri grädde med blåbärssmak, marsipan.

4–6 bitar: 220 kr, 6–8 bitar: 300 kr
10–12 bitar: 400 kr, 14–16 bitar: 515 kr

Jordgubbstårta

Tårtbottnar bakade på glutenfri vetestärkelse, jordgubbssylt, laktosfri grädde, jordgubbar, gelé (utan gelatin).

4–6 bitar: 245 kr, 6–8 bitar: 325 kr
10–12 bitar: 440 kr, 14–16 bitar: 555 kr

Hallontårta

Tårtbottnar bakade på glutenfri vetestärkelse, hallonsylt, laktosfri grädde, hallon, persikor, gelé.

4–6 bitar: 245 kr, 6–8 bitar: 325 kr
10–12 bitar: 440 kr, 14–16 bitar: 555 kr

Buddastubbe

Buddabottnar, laktosfri grädde, bär/frukt

5 bitar: 170 kr

Tages konditori och kök

Alla dagar till 21

Frösövägen 32 B, Frösön | 063–51 84 07 | Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

Konditoriets öppettider: Måndag-Fredag kl 7:30-21. Lördag-Söndag kl 9-21
Kökets öppettider: Måndag-Fredag kl 9-21. Lördag-Söndag kl 10-21

Formgivning: Märit Jonsson Design AB Webbkonstruktion: Björs IT konsult Fotografering: Jens Ljungdahl